Thursday, August 17, 2017

Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli

Assalamualaikum..

Setiap hari produk Shaklee semakin dikenali dan semakin mendapat tempat di hati mereka yang mementingkan kesihatan. Permintaan terhadap produk Shaklee semakin hari semakin tinggi..


Ramai yang nak beli tetapi ramai juga yang tak tahu macam mana nak beli dan dapatkan produk yang terlajak laris di pasaran ni. Langkah yang paling mudah untuk membeli produk Shaklee adalah dengan menghubungi pengedar atau ejen atau penjual Shaklee yang berada berdekatan dengan kawasan tempat tinggal korang.

Bagi korang yang berada di Pontian dan kawasan sekitarnya seperti Rengit dan Simpang Renggam yang ingin membeli produk Shaklee bolehlah WhatsApp saya Puan Nor Akmal Pengedar Shaklee Pontian di nombor +6013-9279846.


Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli


Ataupun yang berada di luar kawasan Pontian dan nak beli produk Shaklee dengan saya pun boleh menghubungi saya bila-bila masa je yang korang mahu. InsyaAllah saya cuba reply WhatsApp korang secepat yang boleh.


Cara Nak Beli Shaklee Secara Online


Bagi yang nak beli sendiri produk Shaklee secara online kalian pun boleh berbuat demikian. Teruskan pembacaan korang untuk mengetahui cara-cara membuat pembelian secara online.


Langkah Pertama

Klik link ini >>> Nak Beli Shaklee Online <<<
Bila korang klik link kat atas ni akan keluar paparan seperti di bawah. 


Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli


Langkah Kedua


Tick pada "Agree" dan klik pada butang "Next".
Kemudian akan keluar paparan seperti ini.


Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli



Langkah Ketiga 


Apa yang perlu korang buat tick atau pilih produk mana yang korang nak beli kat sebelah kiri tu..Dan untick pada produk yang orang tak nak beli..Mudah je kan..

Kemudian isi kuantiti yang korang nak..Bila dah confirm nak beli apa, korang kena scroll ke bawah dan akan jumpa butang checkout.. Sila rujuk gambar di bawah.


Langkah Keempat



Korang kena klik butang checkout tu untuk ke langkah seterusnya..Korang dah confirm nak beli produk yang mana kan..tekan je jangan takut okey... 


Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli

Langkah Kelima


Selepas korang klik checkout akan keluar paparan seperti ini. Untuk melengkapkan proses pembelian produk korang kena lengkapkan butiran peribadi yang diminta seperti di bawah ini.

Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli

Kemudian korang kena tekan butang continue untuk ke langkah seterusnya..What's next???


Langkah Keenam


Selepas korang tekan butang continue akan keluar paparan seperti di bawah ini. Ini adalah senarai barang yang telah dipilih untuk di beli beserta alamat untuk pengeposan. 



Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli

Kat bawah sekali tu sebelah kanan korang ada butang Proceed for Payment. Tekan saja butang tu untuk teruskan proses pembayaran. 


Langkah Ketujuh


Selepas korang tekan butang proceed for payment akan keluar paparan seperti di bawah ini.


Cara Beli Produk Shaklee Bagi Yang Bukan Ahli

Apa yang korang perlu buat ialah lengkapkan butiran berkenaan kad debit atau kad kredit yang diminta untuk teruskan proses pembayaran.

Selepas maklumat kad sudah lengkap korang kena klik butang Confirm Payment dan akan keluar beberapa langkah untuk meneruskan proses pembayaran.  

Kemudian anda diminta untuk masukkan no. TAC atau MSOS Code yang akan dihantar ke nombor telefon bimbit yang korang telah daftar dengan pihak bank. Ini adalah langkah biasa untuk mana-mana pembelian online.

Bila dah masukkan no TAC atau MSOS Code tunggu beberapa saat untuk proses pembayaran.

Maka selesai sudah proses pembelian..tunggu saja barang sampai ke alamat yang korang telah pilih tadi..Mudah saja kan..

Nak sembang-sembang dengan saya tentang produk Shaklee? Atau nak tanya apa-apa je tentang produk atau ada sebarang kemusykilan. Boleh saje WhatsApp saya okey..Jangan malu jangan segan..

💗 Your trusted Shaklee Consultant
👉 Puan Nor Akmal
📱 WhatsApp/telegram +6013-927 9846

No comments:

Post a Comment